Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Her debatteres alt generelt om AaB Fodbold.
Besvar
Brugeravatar
rAaBe
Superliga
Superliga
Indlæg: 578
Tilmeldt: 6. jul 2005, 11:15
Geografisk sted: Cape Town (Sydafrika)

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af rAaBe » 10. jul 2012, 16:21

frederikshavneren skrev:
FlæskeFrank skrev:
frederikshavneren skrev:http://nordjyske.dk/nyheder/kent-nielse ... 814/4/1513

Kent Nielsen overværede Agfs testkamp mod OB hvor han lagde mærke til en anderledes agf spillestil især i 1. halvleg. Hvis Agf også vælger at spille meget aggressivt mod os via et højt aggressivt presspil, så frygter jeg at vi får problemer. Fysisk har vi mange små klejne spillere, og vi mangler virkelig et par hardhittere. Det er vel kun KEP og Würtz der formår at smadre igennem, mens Augu er alt for "pæn" i sit spil.
Nu bliver du lige haglet igennem fordommene. Før var det hurtighed, nu "klejnheden". Superstats.dk har en opgørelse hvor vi både har høje spillere og tunge spillere. http://www.superstats.dk/news/det-ser-t ... -i-randers" onclick="window.open(this.href);return false;

Det fremgår ikke hvordan de er kommet frem til det, men vi mangler 400 g ift. AGF, og skal fordele det over 1½ cm ekstra. Så det er ligner altså noget vi selv går og bilder ind.
Selvfølelig har vi nogle hurtige spillere samt nogle fysisk stærke spillere. Men generelt har vi altså en del langsomme spillere, samt en række "klejne" spillere (der har det svært fysisk). Her tænker jeg især på Due, Kusk, Lucas, Wichmann, Kayke, Patrick mv.

Det er muligt at vi har en del høje spillere, men hvis du ser på statistikkerne så er det jo ikke et tilfælde at vi var det hold der lukkede flest mål ind på hovedstød i sidste sæson. Selv Lyngby og HB Køge var bedre i luftspillet defensivt.

Angåede hurtige spillere så er vi jo ikke ligefrem frygtet som et giftigt kontrahold, som f.eks. fc københavn, fc midtjylland, agf og sønderjyske er. En ting er selvfølgelig hurtighed, men en anden mulig forklaring er at vi har svært ved at gennemføre hurtige omstillinger da vi mangler spillere, der har evnen til at spille præcise flade afleveringer, som er af afgørende betydning for hurtige omstillinger.
Sjovt nok så ser jeg ikke "de mindre spillere" du nævner som et problem når vi er udsat for et aggressivt højt pres. I mine øjne modstås presspil bedst af tekniske og positions stærke spillere. Om noget kan jeg måske frygte lidt for hvordan vores midter forsvar (uden Lasse) vil håndtere det.
Vi har afgjort tidligere set os under svære problemer med højt aggressivt presspil, hvor især vores centrale midtbane og forsvar har haft det svært, men jeg synes man fik løst det godt i sidste halv sæson ved at midten blev bedre støttet af kanter, backs og angreb i det opbyggende spil. Det er helt sikkert også blevet nemmere af at vi nu udgør en større trussel i dybden fra både front og kanter, samt at Helenius er blevet en dyb modtager/spilstation.

De hurtige omstillinger kan jeg også godt frygte lidt - de kan meget vel blive prisen vi betaler for at ønske mere boldbessidelse. Hvis vores 3 bagerste er KEP, Augo, Würtz så har vi brug for at mindst en af vores backs undlader at engagere sig for dybt på modstanderens banehalvdel.

Jeg tror på en målrig kamp som helt sikkert ligger på vippen, og meget vel kan blive afgjort af om vi er skarpe på dagen foran deres mål - jeg tror nemlig ikke det kommer til at skorte på det chancer til os.

Også spændende om vinder kampen om bolbesiddelse! Samt om Due for en central playmaker rolle bag Lucas og Helenius, og i så fald, hvem de øvrige midtbanespillere bliver.

(beklager hvis jeg "rambler")

MR er den rigtige vinder
Allstar
Allstar
Indlæg: 2154
Tilmeldt: 26. jul 2007, 08:56

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af MR er den rigtige vinder » 10. jul 2012, 18:16

frederikshavneren skrev:
le Cid skrev:Sjovt - jeg er af den opfattelse, at vi har nogle virkelig hurtige spillere på holdet - eksempelvis Dalle, Helenius og Lukas... Men det er da rigtig, at vi har nogle lidt tungere typer liggende centralt...
Ja du har ret i at vi har et par hurtige spillere i Dalle, Helenius og Lucas. Afhængig af den valgte startformation har vi imidlertid også nogle gange nogle langsomme kantspillere på holdet (Due og Kusk).

Når det er sagt så har vi store problemer centralt på banen hvor modstandernes omstillinger skal stoppes. Centralt placeret har vi de langsomme Würtz, Augu, KEP og tildels Lasse, som gør os sårbare overfor kontraangreb.
Derudover spiller vi generelt alt for pænt og begår dermed ikke de nødvendige professionelle frispark. Det har kostet mange chancer og mål til modstanderne, hvilket jeg utallige gange har ærgret mig over.
Lasse er netop blevet fremhævet af Kent for sin hurtighed og Augo er også rimelig hurtig, dog ikke på de første meter. Jeg anser heller ikke Kusk for at være langsom.
Um Gandhi Dandy, um grande
milionário socialista

Apehunter
Drenge
Drenge
Indlæg: 27
Tilmeldt: 14. jul 2011, 13:24
Favoritspiller: Messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Apehunter » 10. jul 2012, 20:08

Når vi tænker på hvordan vi sluttede sidste sæson af med at blive ydmyget gang på gang på udebane, så skal vi være lykkelige for 1 point i Århus.
Utroligt så hurtigt dette er glemt, sågar læser jeg en enkelt tale om den opafgående formkurve vi vidste i afslutningen af sidste sæson............ lol sikke en hukommelse.

12mand
Allstar
Allstar
Indlæg: 1134
Tilmeldt: 21. mar 2009, 12:38
Favoritspiller: ene
Geografisk sted: 9000

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af 12mand » 10. jul 2012, 22:48

ikk at det har noget med kampen at gøre...
men er jeg den eneste der undrer mig over at hverken lucas eller helenius er blevet solgt??
lynge er gud!

Brugeravatar
Buzz Killington
Allstar
Allstar
Indlæg: 6169
Tilmeldt: 6. jul 2005, 17:22
Favoritspiller: The Rusty Venture
Geografisk sted: Aarhus

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Buzz Killington » 10. jul 2012, 23:21

12mand skrev:ikk at det har noget med kampen at gøre...
men er jeg den eneste der undrer mig over at hverken lucas eller helenius er blevet solgt??
Hvis du kigger på superligaen generelt, er der nærmest intet blevet solgt. Det er trænge tider, og alle venter på andre klubber reagere. Lynge plejer at sige, at der sker ikke noget de første par uger af transfervinduet, hvor alt så i stedet eksploderer få dage inden lukketid i august.
" Det er vanvittigt dejligt. Jeg kan slet ikke beskrive det. Hold op, hvor er jeg glad. Det er var godt nok fedt. Helt vanvittigt" - Klitten om debuten. :aabfan:

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af frederikshavneren » 11. jul 2012, 16:41

Apehunter skrev:Når vi tænker på hvordan vi sluttede sidste sæson af med at blive ydmyget gang på gang på udebane, så skal vi være lykkelige for 1 point i Århus.
Utroligt så hurtigt dette er glemt, sågar læser jeg en enkelt tale om den opafgående formkurve vi vidste i afslutningen af sidste sæson............ lol sikke en hukommelse.
Premierekampen spilles fredag d. 13. juli. Håber ikke at datoen betyder uheld for os... (anti jinx)

Generelt har vi det svært på udebane mod topholdene, men om Agf er et tophold det kan selvfølgelig diskuteres. Efter at have underpræsteret i mange år kan der imidlertid ikke herske tvivl om, at agf er på vej mod bedre tider. I sidste sæson sluttede agf som nummer 5, hvilket må siges at være meget imponerende med tanke på at agf var en oprykkerklub.
Peter Sørensen virker som en af dansk fodbolds mest spændende trænere og han har virkelig fået sat skik på århusianernes selv proklamerede "galehus" (i disse tider er Brøndby et langt større
galehus).

Med tanke på vores meget svære startprogram så er det vigtigt at komme på pointtavlen fra start. Vi skal i de første 8 kampe af den nye sæson møde top 8 fra sidste sæson, hvilket betyder en række svære hjemme- og udekampe. Hvis vi skal undgå at komme under pres fra start vil en sejr eller uafgjort i Århus være en superstart, men det bliver
utvivlsomt meget svært. Hvis vi ser på trupperne har agf en bedre trup samt deres trup har en noget større bredde end vores.
En del bookmakere har tippet os til nedrykning, men de tar´som så ofte før gruelig fejl!

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af frederikshavneren » 11. jul 2012, 17:02

Nøglen til et godt resultat bliver også hvordan vi håndterer agfs dødbolde.
Vi er ret dårlige i luftspillet defensivt, i sidste sæson var vi som bekendt
det hold der lukkede flest mål ind på hovedstød :( . At vi formåede at lukke flere mål ind på hovedstød end nedrykkerne må siges at være ret "imponerende",
med tanke på hvor dårlige især Lyngby var defensivt.

Agf er farlige på dødbolde da bl.a. Martin Jørgensen har nogle meget giftige indlæg. Her kan vi virkelig komme i problemer og komme til at mærke savnet af Lasse, da
vi afhængig af den valgte startformation kun har ganske få gode headere i vores line up. Hvis Augu flyttes ned i forsvaret, Wichmann spiller på den centrale
midt og Curth fravælges, så har vi vel kun KEP tilbage som er god i luftspillet.
Dalsgaard, Helenius og Augu har højden, men de er kun middelmådige i luftspillet.

Det bliver således vigtigt at minimere antallet af hjørnespark og frispark til Agf.

Brugeravatar
Gentleman Finn
Allstar
Allstar
Indlæg: 3406
Tilmeldt: 27. mar 2006, 18:35
Geografisk sted: Aalborg

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Gentleman Finn » 11. jul 2012, 17:02

Det er altid fedt med aways til Århus, og synes næsten altid vi spiller godt dernede også.

Ahh, det er vist en tilsnigelse at sige en del bookies har os som nedrykkere. Tipico er den eneste hvor vi ligger på siden af Randers. Ellers giver vi odds 4 næsten alle andre steder sammen med Silkeborg og SønderjyskE, så feltet er ret bredt. Det ville heller ikke overraske undertegnede hvis bif fortsatte deres nedtur, ligesom agf kun lige var nippet bedre end de fornævnte hold i sidste sæson.

Brugeravatar
Brodernumsi
Allstar
Allstar
Indlæg: 1386
Tilmeldt: 17. aug 2008, 13:37
Favoritspiller: Enevoldsen
Geografisk sted: Vestbyen

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Brodernumsi » 11. jul 2012, 18:02

Fredags kampe er noget hø. Kommer til at misse min første AaB kamp ( live eller TV ) i mange år. :(
Som så mange andre hold i denne sæson blev de ydmyget, da de kom til Nordjylland. -Andreas Kraul.

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af frederikshavneren » 12. jul 2012, 15:15

Brodernumsi skrev:Fredags kampe er noget hø. Kommer til at misse min første AaB kamp ( live eller TV ) i mange år. :(
Jeg er bestemt heller ikke glad for fredagskampe, men når det så er sagt så foretrækker jeg trods alt en fredags kamp fremfor en mandagskamp! Hvis vi alligevel skal se positivt på at morgendagens kamp er en fredagskamp så er det heldigvis en udekamp i Århus. Selv om jeg skal arbejde i morgen så kan jeg heldigvis godt nå at køre til Århus for at overvære kampen.

Jeg ser virkelig frem til premierekampen. Efter en lang pause er det fedt at superligaen starter igen. Alle hold starter fra nul og der er virkelig lagt op til en meget spændende og uforudsigelig sæson. Der er altid mange spørgsmålstegn forud for en ny sæson, hvilket også er tilfældet denne gang. På papiret er vi nok blevet en anelse forstærket qua Thelanders ankomst (jeg anser ikke Pols afgang som noget tab, nærmere tværtimod. J. Laursen er solgt til Juventus, men han var ikke i førsteholdstruppen).

Ser frem til en super spændende premierekamp i morgen i "slaget om Jylland". På trods af at vi er underdogs til kampen så håber jeg at drengene sætter de storskrydende århusianere på plads. Må indrømme at jeg selv frygter kampen da jeg tror at vi får det meget svært, men jeg har heldigvis før taget fejl i mine forudsigelser.

Ses på Århus Atletikstadion!

(ps. husk en kikkert til superligaens måske dårligste away afsnit, som udebanefans er vi absurd langt væk fra banen...)

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af frederikshavneren » 12. jul 2012, 15:36

http://nordjyske.dk/nyheder/starter-han ... 4c1/2/1513" onclick="window.open(this.href);return false;

Det vil være noget af en overraskelse hvis Thelander starter inde. Dels har Thelander været skadet i et stykke tid og har kun trænet i få dage og kan dermed ikke være i topform. Derudover var det forventet at der skulle en tilvænningsperiode til før Thelander kunne gøre sig gældende på superliganiveau. Hvis Thelander starter inde i midterforsvaret ved siden af KEP så er det også noget af et signal til Gotfredsen, der tydeligt må se degraderingen i øjnene. Gotfredsen har ikke superliganiveau og det er således glædeligt, at Lynge har hentet den unge og talentfulde Thelander.

Hvis Thelander starter inde må det betyde at Augu starter på den centrale midtbane, hvilket vil koste Wichmann en tur på bænken.

Hvis Nordjyskes kilder er korrekte vil det formentlig betyde følgende line up i premierekampen mod Agf:

N. Larsen
Dalle - KEP - Thelander - Ahlmann
Kusk - Würtz - Augu - Due
Lucas
Helenius

Brugeravatar
Gentleman Finn
Allstar
Allstar
Indlæg: 3406
Tilmeldt: 27. mar 2006, 18:35
Geografisk sted: Aalborg

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Gentleman Finn » 12. jul 2012, 15:38

En agf trup uden Søren Larsen og Kasper Povlsen, hvorimod man har fået Eckersley nurset klar.

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af frederikshavneren » 12. jul 2012, 15:45

Gentleman Finn skrev:En agf trup uden Søren Larsen og Kasper Povlsen, hvorimod man har fået Eckersley nurset klar.
Tror vi skal være glade for at Søren Larsen ikke er med. Han er virkelig giftig i luftspillet, hvor vi i forvejen har store problemer. De fleste kan nok også huske Søren Larsens flotte hovedstødsmål imod os i forårets kamp i Århus.

Når man ser på de to holds udtagne trupper så er det tydeligt at Agfs trup har en større bredde end vores.
Især offensivt har Agf flere strenge at spille på end vi har (Aron Johansson, Gravhunden, Morten Moldskred, Skidladze, Devdariani, Søren Berg, Akharrac, Casper Sloth og Stephan Petersen).

Brugeravatar
Gentleman Finn
Allstar
Allstar
Indlæg: 3406
Tilmeldt: 27. mar 2006, 18:35
Geografisk sted: Aalborg

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Gentleman Finn » 12. jul 2012, 15:59

Søren Berg præsterer stabilt, Aaron har også vist gode takter, ellers ser det ikke så stærkt ud igen. Graulund tror jeg ikke har mere i sig.

Hvoromalting er tror jeg Kasper Povlsen rammer dem hårdere end fraværet af Lange Larsen, han er deres absolut vigtigste mand i presspillet.

PeterS
Landshold
Landshold
Indlæg: 963
Tilmeldt: 31. aug 2008, 23:08
Favoritspiller: Jan Koller

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af PeterS » 12. jul 2012, 16:03

frederikshavneren skrev:
Gentleman Finn skrev:En agf trup uden Søren Larsen og Kasper Povlsen, hvorimod man har fået Eckersley nurset klar.
Tror vi skal være glade for at Søren Larsen ikke er med. Han er virkelig giftig i luftspillet, hvor vi i forvejen har store problemer. De fleste kan nok også huske Søren Larsens flotte hovedstødsmål imod os i forårets kamp i Århus.

Når man ser på de to holds udtagne trupper så er det tydeligt at Agfs trup har en større bredde end vores.
Især offensivt har Agf flere strenge at spille på end vi har (Aron Johansson, Gravhunden, Morten Moldskred, Skidladze, Devdariani, Søren Berg, Akharrac, Casper Sloth og Stephan Petersen).
Jeg tror ikke Søren Larsen er hvad han har været, han har næsten ikke spillet i nogle af deres træningskampe..

Freddie
Allstar
Allstar
Indlæg: 1560
Tilmeldt: 15. jun 2007, 08:18

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Freddie » 12. jul 2012, 16:06

Jeg så også den afsluttende træning i dag på Hornevej. Jeg er ikke i tvivl om, at det blive Thelander, der starter i midterforsvaret, og det er da overhovedet ikke overraskende. Det bomber også hul i din forudsigelse om AaBs manglende styrke i luftrummet.
Den opstilling der foreligger nu, ligner absolut den der blev afprøvet i dag.
Jeg ser absolut heller ikke AaB som underdog i Aarhus i morgen. Kampen ligner en lige affære, men et koncentreret AaB-hold med et godt pres på deres eneste boldholder, der overvejer at tage navneforandring til Metusalem, vil have formidable chancer mod AGF.
Nordjyskes kilder er naturligvis korrekte. Dennis Søndergaard overværede også træningen.
frederikshavneren skrev:http://nordjyske.dk/nyheder/starter-han ... 4c1/2/1513

Det vil være noget af en overraskelse hvis Thelander starter inde. Dels har Thelander været skadet i et stykke tid og har kun trænet i få dage og kan dermed ikke være i topform. Derudover var det forventet at der skulle en tilvænningsperiode til før Thelander kunne gøre sig gældende på superliganiveau. Hvis Thelander starter inde i midterforsvaret ved siden af KEP så er det også noget af et signal til Gotfredsen, der tydeligt må se degraderingen i øjnene. Gotfredsen har ikke superliganiveau og det er således glædeligt, at Lynge har hentet den unge og talentfulde Thelander.

Hvis Thelander starter inde må det betyde at Augu starter på den centrale midtbane, hvilket vil koste Wichmann en tur på bænken.

Hvis Nordjyskes kilder er korrekte vil det formentlig betyde følgende line up i premierekampen mod Agf:

N. Larsen
Dalle - KEP - Thelander - Ahlmann
Kusk - Würtz - Augu - Due
Lucas
Helenius

jonas386
Allstar
Allstar
Indlæg: 5833
Tilmeldt: 1. jun 2009, 16:00
Favoritspiller: Ene og Lucas Andersen
Geografisk sted: Nørresundby

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af jonas386 » 12. jul 2012, 16:14

Jeg vil sgu blive rimeligt overrasket hvis Thelander starter inde i morgen. Han er som en anden skriver lige kommet tilbage efter en skade og lige kommet til klubben, så mon ikke man lige vil lade ham falde til og så starte med Augo i morgen. Jeg både tror og håber det. Mest fordi jeg ikke magter at se både Würtz og Augo på den centrale midt.
Kan da kopiere mit indlæg fra bold.dk herover omhandlende bud på i morgens opstilling.

Håber lidt, eller regner, med følgende opstilling:

----------Larsen----------
Dalsgaard-KEP-Augo-Ahlmann
Kusk-Würtz-Wichmann-Due
----------Lucas--------
--------Helenius-------

Bøgelund har længe været skadet, og jeg tror man vil lade ham være helt klar før man satser på ham igen. Dalle har i øvrigt spillet back i testkampene, så jeg tror han starter der igen, synes i øvrigt han er ret interessant på den position.
Wichmann spillede ikke et specielt overbevisende forår, men hans efterår (altså for et år siden) var helt eminent, og jeg tror og håber på han kan vise samme niveau i efteråret nu her og endeligt erobre en fast plads.

Jeg er ikke 100% sikker på om Due er klar, men hvis han er bør han spille, ikke fordi han er særligt overbevisende, og det er længe siden han har vist sit virkelige niveau, men alternativerne er svære at få øje på. Han er desuden den kant der er bedst defensivt. Lucas kunne selvfølgelig bruges derude, men jeg synes han får for lidt ud af det på kanten hvor han ofte bliver dækket tæt af modstanderens back og derved bliver lidt usynlig. Derfor har jeg sat ham som "hængende angriber", da jeg tror han får mere plads der i en lidt mindre fastlåst rolle. På kanten har han en del defensive pligter, og det er tydeligt at han ikke er dygtig nok defensivt, og det kommer til at koste.
Så en fri rolle til Lucas, og Helenius helt fremme, det tror jeg kunne fungere rigtigt fint. AGF´s defensiv kunne hvertfald godt komme til at slå sig hårdt på en sådan opstilling.
http://www.youtube.com/watch?v=bx1wypIgVrE" onclick="window.open(this.href);return false;

Altid for AaB, Altid for Aalborg, Nordjylland det er mit hjem.

Brugeravatar
Sauer
Allstar
Allstar
Indlæg: 1539
Tilmeldt: 29. mar 2009, 12:00
Geografisk sted: København

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Sauer » 12. jul 2012, 19:36

Freddie skrev:Jeg så også den afsluttende træning i dag på Hornevej. Jeg er ikke i tvivl om, at det blive Thelander, der starter i midterforsvaret, og det er da overhovedet ikke overraskende. Det bomber også hul i din forudsigelse om AaBs manglende styrke i luftrummet.
Den opstilling der foreligger nu, ligner absolut den der blev afprøvet i dag.
Jeg ser absolut heller ikke AaB som underdog i Aarhus i morgen. Kampen ligner en lige affære, men et koncentreret AaB-hold med et godt pres på deres eneste boldholder, der overvejer at tage navneforandring til Metusalem, vil have formidable chancer mod AGF.
Nordjyskes kilder er naturligvis korrekte. Dennis Søndergaard overværede også træningen.
frederikshavneren skrev:http://nordjyske.dk/nyheder/starter-han ... 4c1/2/1513

Det vil være noget af en overraskelse hvis Thelander starter inde. Dels har Thelander været skadet i et stykke tid og har kun trænet i få dage og kan dermed ikke være i topform. Derudover var det forventet at der skulle en tilvænningsperiode til før Thelander kunne gøre sig gældende på superliganiveau. Hvis Thelander starter inde i midterforsvaret ved siden af KEP så er det også noget af et signal til Gotfredsen, der tydeligt må se degraderingen i øjnene. Gotfredsen har ikke superliganiveau og det er således glædeligt, at Lynge har hentet den unge og talentfulde Thelander.

Hvis Thelander starter inde må det betyde at Augu starter på den centrale midtbane, hvilket vil koste Wichmann en tur på bænken.

Hvis Nordjyskes kilder er korrekte vil det formentlig betyde følgende line up i premierekampen mod Agf:

N. Larsen
Dalle - KEP - Thelander - Ahlmann
Kusk - Würtz - Augu - Due
Lucas
Helenius
Hvordan har Thelander ellers gjort det til træning? Og nogen der har gjort sig positivt eller negativt bemærket?

AMRDK
2. div
2. div
Indlæg: 237
Tilmeldt: 13. jul 2010, 01:37
Favoritspiller: Kjetil Wæhler

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af AMRDK » 12. jul 2012, 20:03

Hvad siger folk til hvem der tager sig af højre backen? Hvis Thelander starter inde vil jeg personligt være mest tryg med PK - tror ikke Bøgelund bliver 100 % klar. Hvis ikke Thelander starter inde, men derimod en Gotfredsen, vil jeg tro Kent vælger Dalle til at stå overfor Akharraz eller Petersen. Især set i lyset af Dalle's hurtighed.

Hvad siger I? :aabfan:

Jesper Schmidt
Halftime
Halftime
Indlæg: 5672
Tilmeldt: 6. jul 2005, 22:19
Geografisk sted: Aalborg

Re: Kamptråd: Agf vs AaB, fredag d. 13. juni kl. 18.30

Indlæg af Jesper Schmidt » 12. jul 2012, 21:14

Hvis Thelander allerede nu, uden tilvænningstid og efter stort set ikke at have trænet med holdet pga. skade, bliver smidt ind i startopstillingen må det godt nok være en god spiller vi har fået os der... jeg vil gå så langt som til at kalde det ekstremt overraskende, men jo klart en af de positive slags overraskelser :)

Besvar