Aflysning af Transport til AaB - HBK

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 209
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Aflysning af Transport til AaB - HBK

Indlæg af ASCKBH » 6. maj 2010, 22:48

Kære medlemmer.

Vi har lagt meget arbejde i at kunne præsentere den annoncerede tur til jubilæumskampen, AaB - HB Køge, næste lørdag. Efter at have undersøgt alle tænkelige og utænkelige transportformer, må vi dog desværre meddele, at vi ikke har kunnet skaffe transport til en pris, der blot er tilnærmelsesvis sammenlignelig med de priser man som enkeltperson kan opnå ved fly, tog og lignende. Vi må derfor desværre meddele at turen til Aalborg er aflyst.

Vi vil dog stadig gerne tilbyde overnatning mellem lørdag og søndag på Hadsundvej til de af jer, som selv tager til kampen og ikke har mulighed for selv at skaffe overnatning. Vi har dog kun et begrænset antal senge til rådighed. Vi har ligeledes et mindre antal billetter til kampen. Begge dele uddeles til medlemmer af ASC København efter "først til mølle"-princippet.

Er du interesseret i overnatning eller billet, så skriv en mail med navn og medlemsnummer til asckbh@AaB-support-club.dk hurtigst muligt (skriv gerne "AaB-HBK" i emnet). Både sengepladser og billetter er i et stærkt begrænset antal.

Vi beklager naturligvis aflysningen og den sene udmelding, der skyldes, at vi når søgt højt og lavt efter en mulighed før at gennemføre turen.

Mvh
AaB Support Club
ASC København
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar