Program for foråret

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 209
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

Program for foråret

Indlæg af ASCKBH » 23. jan 2014, 21:22

ASC København er nu klar med program for et spændende forår:

23/2: Brøndby – AaB
AaB åbner sæsonen med et vigtigt opgør i Brøndby. Inden kampen inviterer ASC-KBH til opvarmning på Amager Pub, der byder på øl fra fad og fodbold fra storskærm inden turen går til Vestegnen i store taxaer.

8/3: Århus-away
Årets første bustur går til Århus, hvor AaB møder AGF i ”Slaget om Jylland”. Da kampen er valgt som lørdagskamp, bør der være mulighed for at sende en talstærk delegation afsted fra København.

25/4-28/4: Odense-away
Vi gentager successen fra i fjord med en billig tur til Odense i slutningen af april. Vort sidste besøg kastede 7 mål, et rødt kort og en AaB-sejr af sig, så man kan kun glæde sig til igen at se AaB i Odense.

6/5-8/5: FCN – AaB
Sæsonens andet besøg i Farum foregår en hverdagsaften, hvorfor et eventuelt pre-match-arrangement afhænger meget af spilletidspunktet. Under alle omstændigheder opfordrer ASC-KBH igen til fælles S-tog-transport fra Hovedbanen til parcelhuskvarteret i Nordsjælland.

11/5: Slagelse-away
Få dage senere tilbyder ASC-KBH bustur til Slagelse, hvortil sidste tur foregik i en propfyldt bus. Vi håber naturligvis på et lignende deltagerantal, når bussen ruller tværs over Sjælland til sæsonens næstsidste kamp.

Yderligere busture samt en eventuel pokalfinale kan blive tilføjet programmet, alt efter hvordan sæsonen udvikler sig.

Følg med på facebook og debatside.dk for nærmere info om samtlige arrangementer, og husk at du altid kan se AaB’s øvrige kampe med ligesindede på Amager Pub!

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
ASC København
København i adressen, AaB i hjertet!
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar