Side 1 af 1

ASC-KBH-Away: AGF-AaB

: 24. feb 2014, 16:21
af ASCKBH
ASC København tilbyder bustur til AaB’s udekamp i Århus lørdag den 8. marts for kun 200 kr. t/r!

Afgang/hjemkomst
Bussen kører fra DGI Byen ved Københavns Hovedbanegård kl. 12:00 og vil være i Århus en lille time før kampstart kl. 17:00.
Bussen kører fra Århus umiddelbart efter kampen og er tilbage i København ca. kl. 23:00.
Det er naturligvis muligt at stige på og af bussen ved samtlige motorvejsafkørsler på ruten.

Priser og tilmelding
Prisen for turen er kun 200 kr. og tilmelding foregår via webshoppen: http://a-s-c.dk/shop/562-asckbh-agf2014" onclick="window.open(this.href);return false;.
HUSK at skrive dit medlemsnummer og et eventuelt opsamlingssted i bemærkningsfeltet.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er onsdag den 5. marts kl. 20:00.

Undervejs på turen
Det er som altid muligt at købe drikkevarer og chips i bussen til billige priser, ligesom der traditionen tro afholdes ciffertipskonkurrence undervejs.

Praktiske oplysninger
Udebaneturen er "kun" åben for medlemmer af AaB Support Club. Det er muligt at melde sig ind i ASC via webshoppen samtidig med tilmeldingen til turen.

Alle nye medlemmer af ASC modtager ved indmeldelsen et tilbud om en gratis udebanetur, som dog kun gælder ture til Fyn eller Sjælland.

På ASC-KBH’s ture gælder ASC’s vanlige retningslinjer: viewtopic.php?f=1&t=13593" onclick="window.open(this.href);return false;.

Har du spørgsmål om turen, bør disse rettes til ASC KBH’s bestyrelse på asckbh@AaB-support-club.dk, ligesom vi vil forsøge at svare på eventuelle spørgsmål på vores facebook-side, http://www.facebook.com/asckbh" onclick="window.open(this.href);return false;.

Re: ASC-KBH-Away: AGF-AaB

: 5. mar 2014, 22:12
af ASCKBH
Tilmeldingsfristen er nu overskredet, men da der stadig er ledige pladser i bussen, har du, efter først-til-mølle-princippet, stadig mulighed for at sikre dig en plads i bussen.

Tilmelding skal nu ske på mail til asckbh@AaB-support-club.dk
Husk at oplyse dit medlemsnummer.

Vi ses i Århus!

Mvh
ASC København