ASC-KBH: Slagelse-away

Her kan du følge med i ASC Københavns aktiviteter, rise og rose ASC København samt dele sjove eller gode historier fra Amager Pub eller stadion.
Besvar
ASCKBH
ASC Kbh.
ASC Kbh.
Indlæg: 209
Tilmeldt: 10. mar 2008, 15:29

ASC-KBH: Slagelse-away

Indlæg af ASCKBH » 24. aug 2014, 13:02

Slagelse Stadion, der også går under navnet Harboe Arena, vil gå over i historien som det sted, AaB i 2014 hjemtog sit fjerde mesterskab. Mandag den 22. september venter en ny kamp på det legendariske stadion, og ASC København tilbyder bustur til kampen for kun 100 kr. t/r!

Afgang/hjemkomst
Bussen kører fra DGI Byen ved Københavns Hovedbanegård kl. 17:00 og vil være i Slagelse ca. 45 min. før kampstart kl. 19:00.
Bussen kører fra Slagelse umiddelbart efter kampen og er tilbage i København ca. kl. 22:00.
Påstigning er naturligvis muligt ved samtlige motorvejsafkørsler på ruten.

Priser og tilmelding
Prisen for turen er kun 100 kr. og tilmelding foregår via webshoppen: http://a-s-c.dk/shop/644-asc-kbh-fcv-220914" onclick="window.open(this.href);return false;
HUSK at skrive dit medlemsnummer og et eventuelt opsamlingssted i bemærkningsfeltet.

Tilmeldingsfrist
Sidste frist for tilmelding til turen er lørdag d. 20/9 kl. 22:00.

Gratistur
Alle nye medlemmer af AaB Support Club modtager ved indmeldelsen et tilbud om en gratis udebanetur. Der er mulighed for at benytte dette tilbud på Slagelse-turen. For at få din gratistur skal du sende en mail til administrator@AaB-support-club.dk med dit medlemsnummer eller din ordrebekræftelse på indmeldelsen.

Praktiske oplysninger
Udebaneturen er "kun" åben for medlemmer af AaB Support Club. Det er muligt at melde sig ind i ASC via webshoppen samtidig med tilmeldingen til turen.

Det er som altid muligt at købe drikkevarer i bussen til billige priser, hvorfor det ikke er tilladt at medbringe dette selv.

På ASC-KBH’s ture gælder ASC’s vanlige retningslinjer: viewtopic.php?f=1&t=13593" onclick="window.open(this.href);return false;.

Har du spørgsmål om turen, bør disse rettes til ASC KBH’s bestyrelse på asckbh@AaB-support-club.dk, ligesom vi vil forsøge at svare på eventuelle spørgsmål på vores facebook-side, facebook.com/asckbh.
Følg ASC København på Facebook: www.facebook.com/asckbh.
Vær opmærksom på, at ASC København ikke svarer på eventuelle spørgsmål her i tråden. Send i stedet en mail til asckbh@aabsupportclub.dk.

Besvar