Superligaen 2017/2018

Her debatteres alt om fodbold der ingen direkte relation har til AaB.
Besvar
Brugeravatar
Buzz Killington
Allstar
Allstar
Indlæg: 9595
Tilmeldt: 6. jul 2005, 17:22
Favoritspiller: The Rusty Venture
Geografisk sted: Aarhus

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Buzz Killington » 19. dec 2017, 21:20

FCM skrev:
Buzz Killington skrev:Du svarede vist ikke så jeg henviser lige til spørgsmålet igen. Det kunne være fedt at høre hvad dine overvejelser er, samt om du mener man giver afkald på noget værdifuldt ved at reducere. Det ville i hvert fald gavne diskussionen. Mht. flere hold, så forestiller jeg mig blandt andet det bliver det svært at opbygge rivaliseringen og genkendelighed. Jævnbyrdigheden når nok også en smertegrænse på et tidspunkt hvor der aldrig bliver spænding om placeringerne og for mange hold bliver prygelknabe. Hvad det rette antal er er ikke så vigtigt, så længe det er udvalgt ud fra de rette fodbold romantiske hensyn. Her siger min mavefornemmelse 16 hold, bla udefra ovennævnte hensyn.
[1]De fodboldromantiske hensyn vil blot før til døden for professionel fodbold i DK. En 16-holds liga vil bestå af endnu flere ligegyldige kampe sidst på sæsonen, hvor halvdelen af holdene intet vil have at spille for. Nok næppe noget, der vil gavne interessen fra hverken sponsorere eller tv-selskaber, som er langt vigtigere indtægtskilder for næsten alle klubber end tilskuereindtægter. [2] Horsens, Lyngby, Hobro og Helsingør er jo gode eksempler på, at tilskuerne ikke kommer strømmende til af sig selv, bare fordi det hedder Superliga. Hvis lokalopgørerne var så væsentlig ift at trække tilskuere, så kan det jo undre, at divisionerne ikke bugner af kampe med mange tusinde tilskuere, da der er masser af lokalopgør i disse. Sandheden er, at over halvdelen af holdene i 1. div. har under 1000 tilskuere i snit til deres hjemmekampe. [3]Jeg kender ikke fortilfælde, hvor der er kommet flere tilskuere til, fordi man forringer et produkt.

Der er jo lavet en ret grundig analyse af fordele og ulemper ved forskellige strukturer i DKs fodbold for kort tid siden. Det er et godt udgangspunkt at læse den: http://divisionsforeningen.dk/~/media/d ... pdf#page11
1) Der er ligegyldige kampe i alle ligaer som hverken handler om mesterskab eller nedrykning, eller kun potentielt gør det på meget lang sigt. Alligevel er der masser af eksempler på klubber hvor fansne tropper op hver weekend for at se den klub de elsker, bekæmpe den klub de hader. Flere tidligere, men stadig en del. Hvis du negligerer det, så vil jeg påstå at du ikke helt har forstået hvad fodbold handler om, hvis vi ser bort fra den simple underholdningsværdi. Alternativt, hvis du simpelthen hovedsagligt eller udelukkende vægter underholdningsværdi, så må du acceptere at andre sportsgrene og udlandsk fodbold kommer til at stjæle flere og flere tilskuere med tiden, i takt med de sidste lokalpatrioter uddør eller bliver totalt desillusionerede. 2) En mesterskabsturnering vil altid tiltrække flere fans og tilskuere end de lavere rækker, ligesom ol finalen i 100m, tiltrækker flere en semifinalen. Og selvfølgelig har det også noget at sige at klubberne har udbredelse i befolkningstætte områder. Derudover opstår fans ikke over night. En klub skal naturligvis nå at etablere sig, og skabe bånd til konkurrenterne og rivalerne, før det giver udslag i forøget tilskueropbakning. 3) Vi er uenige om hvad produktet er. Jeg påstår at "produktet" (adr badr) er lokalpatriotisme, rivalisering i en fair repræsentativ konkurrence. Det "produkt" forestiller jeg bliver forbedret hvis vi dropper mickey mouse strukturen, laver en fair konkurrence med bl.a. lige ude og hjemmekampe, hvor holdene er nogenlunde bredt repræsentative for lokale tilhørsfodhold. Min fornemmelse siger her 16 hold som ideelt.
For overblik over AaB-nyheder:

http://www.holdnyt.dk/nyheder/fodbold/d ... ligaen/AaB

http://www.clubnews.dk/AaB

shoutout til rockamuffin for den nederste :aabfan: :aabfan:

"No dickheads"

Brugeravatar
Buzz Killington
Allstar
Allstar
Indlæg: 9595
Tilmeldt: 6. jul 2005, 17:22
Favoritspiller: The Rusty Venture
Geografisk sted: Aarhus

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Buzz Killington » 19. dec 2017, 21:26

Yankee skrev:
Buzz Killington skrev:
Hvorfor er det ikke vejen frem, og hvilken vej taler du om? Hvis målet er at vække folks interesse for superligaen er det de fodboldromantiske overvejelser man skal tage udgangspunkt i og ikke de kortsigtede økonomiske hensyn. Vi kan alligevel aldrig få en økonomi i dansk fodbold som gør at vi har et "produkt" der kan konkurrere med det store udbud af international fodbold. Det giver for mig mere mening at skubbe udviklingen i retningen af sportens oprindelig ånd hvor man helt ukommercielt spiller på og udvikler lokale og regionale tilhørsforhold, samtidig med man går meget langt for at skabe en fair og gennemskuelig konkurrence. Hvis niveauet så falde - so be it. Hvorfor skulle sportsligt niveau og kommercialisering nogensinde være et mål i sig selv?
Selvfølgelig er sportsligt niveau da et mål i sig selv? Hvorfor skulle det ikke være det?

Jeg har længe været fortaler for en 16-holds-liga, men vi må også erkende at det er rigtig svært at skabe nye tilskuersuccesser ved at udvide ligaen. Udvidelsen til 14 hold har bare medført at de samme tilskuere spredes ud på flere kampe og af de 5 hold, der er rykket op siden strukturændringen er det kun Silkeborg, der kan mønstre et hjemmebanesnit på over 3.000 - og det skyldes selvfølgelig deres nye stadion.

Hvis du er så interesseret i "sportens oprindelige ånd" så kom dog ud og se noget 1. og 2. division. Der spiller alle de hold, du så gerne vil se. Personligt synes jeg Superligaen skal være en professionel række og at fyraftensproffer skal være et kulørt indslag en sjælden gang imellem - ikke en fast andel af ligaen.
Jeg skrev et meget langt indlæg til dig, men min browser crashede. Så slipper du for at læse den lange version. Den korte version:
- Mickey mouse liga ikke befordrende for tilskuertal.
- Rivalisering og klub/modstanderforhold tager tid at udvikle. I.e. ikke noget man kan se resultatet af på to år.
- Gider næsten ikke se div-bold. Har intet forhold til de klubber da jeg altid (7-9-13) har fulgt AaB i superligaen, selvom jeg får mindre og mindre lyst. Jeg har et forhold til superligaklubberne, ikke divisionsklubberne, hvorfor jeg kun gider tænde for nedrykkede traditionelle superligaklubber (EFB, Viborg, AGF)
- Sportsligt niveau en nogenlunde relativ størrelse. Det vigtigste er at superligaen er en fair geografisk repræsentativ konkurrence om at være den bedste i landet. Med mindre man tror man kan tiltrække udlandske fans, eller konkurrere med PL og La Liga, så er niveauet alligevel så langt væk at vi ikke kan være med.
- Jeg har glemt en masse.
For overblik over AaB-nyheder:

http://www.holdnyt.dk/nyheder/fodbold/d ... ligaen/AaB

http://www.clubnews.dk/AaB

shoutout til rockamuffin for den nederste :aabfan: :aabfan:

"No dickheads"

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af frederikshavneren » 19. dec 2017, 22:12

Udvidelsen og det nye format synes jeg har fejlet, ligaen er blevet udvandet og særligt nedrykningsspillet er noget forfejlet makværk som selv hardcore fans har svært ved at forstå.
Antallet af hold og turnerings strukturen er en endeløs diskussion hvor der aldrig kan opnås enighed, hvis det stod til mig er det imidlertid en no brainer at lave en liga med 10 hold. Formålet må klart være at dyrke eliten.

Tilskuersnittet dykker år efter år, det er bare at se på vores eget elendige tilskuersnit som falder sæson efter sæson. Uanset om AaB spiller i en liga med 10,12, 14 el. 16 hold så er det kun en topplacering som kan lokke folk på stadion, den menige nordjyde gider ikke de manglende sportslige ambitioner og ditto elendige resultater.

Gnu
Allstar
Allstar
Indlæg: 3158
Tilmeldt: 29. aug 2006, 09:38
Favoritspiller: Ståle
Geografisk sted: Din mor

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Gnu » 19. dec 2017, 22:53

Buzz Killington skrev:
Gnu skrev:
Buzz Killington skrev:
Gnu skrev:
Buzz Killington skrev:
Gnu skrev: Fuldstændig enig. Dansk fodbold har brug for at blive udviklet i toppen og ikke i bredden ved at give plads til flere dårlige høj. Og så skal man igen og igen læse som argument at klubber som Vejle og Viborg burde være i Superligaen fordi de engang var noget ved musikken, men de sidste 15 år har begge hold været mere i 1. division, og de sidste to gange Vejle var oppe, har de rykket ned med et brag.

En superliga med ti hold, tak.
Hvorfor ikke 6 hold som møder hinanden ca. 5 gange hver? Det må da virkelig sparke røv så i toppen, til gavn for, toppen. Hvis der ikke er nogle omkostninger ved at reducere i bunden har jeg svært ved at se et argument imod at reducere. Eller hvad med 4 hold?
Hvorfor ikke udvide til 20 hold? Eller hvad med 24, så vi rigtig kan komme rundt i landet og få de gamle traditionsklubben med.
Du svarede vist ikke så jeg henviser lige til spørgsmålet igen. Det kunne være fedt at høre hvad dine overvejelser er, samt om du mener man giver afkald på noget værdifuldt ved at reducere. Det ville i hvert fald gavne diskussionen. Mht. flere hold, så forestiller jeg mig blandt andet det bliver det svært at opbygge rivaliseringen og genkendelighed. Jævnbyrdigheden når nok også en smertegrænse på et tidspunkt hvor der aldrig bliver spænding om placeringerne og for mange hold bliver prygelknabe. Hvad det rette antal er er ikke så vigtigt, så længe det er udvalgt ud fra de rette fodbold romantiske hensyn. Her siger min mavefornemmelse 16 hold, bla udefra ovennævnte hensyn.
Nej, selvfølgelig gjorde jeg ikke det. Jeg gad ikke [som sædvanlig] udforme et seriøst svar
Helt fair Gnu. Altid interessant at konversere med dig.
Og nu citatfusk. Fed stil.
"Jeg tror 100 procent på top seks. Jeg synes, vi har en rigtig, rigtig stærk trup og måske også den stærkeste i den tid, jeg har været her."

- Lucas Andersen 25. juli 2022

Brugeravatar
Yankee
Allstar
Allstar
Indlæg: 7151
Tilmeldt: 6. jul 2005, 15:25

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Yankee » 20. dec 2017, 08:26

Buzz Killington skrev: Jeg skrev et meget langt indlæg til dig, men min browser crashede. Så slipper du for at læse den lange version. Den korte version:
- Mickey mouse liga ikke befordrende for tilskuertal.
- Rivalisering og klub/modstanderforhold tager tid at udvikle. I.e. ikke noget man kan se resultatet af på to år.
- Gider næsten ikke se div-bold. Har intet forhold til de klubber da jeg altid (7-9-13) har fulgt AaB i superligaen, selvom jeg får mindre og mindre lyst. Jeg har et forhold til superligaklubberne, ikke divisionsklubberne, hvorfor jeg kun gider tænde for nedrykkede traditionelle superligaklubber (EFB, Viborg, AGF)
- Sportsligt niveau en nogenlunde relativ størrelse. Det vigtigste er at superligaen er en fair geografisk repræsentativ konkurrence om at være den bedste i landet. Med mindre man tror man kan tiltrække udlandske fans, eller konkurrere med PL og La Liga, så er niveauet alligevel så langt væk at vi ikke kan være med.
- Jeg har glemt en masse.
Jeg kan sagtens følge dine argumenter, men jeg synes flere af dem er overhalet af virkeligheden.

Superligaen HAR allerede en meget, meget stærk geografisk dækning. Det er meget få områder på Danmarkskortet, der ikke har et Superligahold. Og hullerne på Danmarkskortet bliver kun udfyldt når der er projekter med stærk kommunal eller privat støtte - altså meget kommercielle projekter. Det er ikke fodboldgale byer som Vejle eller Næstved, der rykker op, men byer med begrænset fodboldtradition som Slagelse, Helsingør, Farum m.v.

Hvis du kunne håndplukke 2-3 expansion teams som man gør i amerikansk sport, så kunne det være for fedt at få Vejle, Næstved og en ægte københavnerklub mere op. Det er de steder, hvor der er potentiale for at tiltrække +5.000 og hvor der vil være enorm opbakning fra dag 1. Problemet er bare at det lige så vel kunne blive Thisted, Vendsyssel, Roskilde, Køge, Helsingør eller Fredericia - dvs. endnu flere klubber, der ryger ned omkring 1.000 tilskuere hvis ikke musikken lige spiller og projekter, der er baseret på store private eller kommunale engangs-investeringer.

Efter din tankegang må det have været fantastisk at have FC Vestsjælland oppe i de to sæsoner. Men var det virkelig gavnligt for dansk fodbold at de stjal sponsorer og spillere fra mere bæredygtige projekter i f.eks. Næstved?

FlæskeFrank
Allstar
Allstar
Indlæg: 6377
Tilmeldt: 11. jul 2005, 20:06
Geografisk sted: Middelfart

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af FlæskeFrank » 20. dec 2017, 12:06

Yankee skrev:og en ægte københavnerklub mere op...
Ja, det er også længe siden FREM gik konkurs... Jeg savner hverken FREM, AB, B93, Fremad Amager og hvem jeg ellers har set i superligaen.

Lige om hvem der er rigtige SL-klubber, så er selv f.eks. Randers forholdsvis ny, 12. sæson i superligaen. Esbjerg har heller ikke mange sæsoner i ligaen. Og Viborg er jo heller ikke en traditions topklub, de kom vel op i den bedste række, da Heine Fernandez og Hans Erfurt bombede dem derop.

Så hvem er rigtige klubber ?
- FlæskeFrank

Brugeravatar
Yankee
Allstar
Allstar
Indlæg: 7151
Tilmeldt: 6. jul 2005, 15:25

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Yankee » 20. dec 2017, 12:17

FlæskeFrank skrev:
Yankee skrev:og en ægte københavnerklub mere op...
Ja, det er også længe siden FREM gik konkurs... Jeg savner hverken FREM, AB, B93, Fremad Amager og hvem jeg ellers har set i superligaen.

Lige om hvem der er rigtige SL-klubber, så er selv f.eks. Randers forholdsvis ny, 12. sæson i superligaen. Esbjerg har heller ikke mange sæsoner i ligaen. Og Viborg er jo heller ikke en traditions topklub, de kom vel op i den bedste række, da Heine Fernandez og Hans Erfurt bombede dem derop.

Så hvem er rigtige klubber ?
Jeg har ingen holdning til hvem der er de rigtige klubber. Jeg vil bare helst have klubber op, hvor der er et vist tilskuerpotentiale. Netop Næstved, Vejle og Fremad Amager har pæne tilskuertal i divisionerne og kommer fra områder, hvor der er en stærk fodboldtradition og stor opbakning til det lokale hold.

9520AaB
Allstar
Allstar
Indlæg: 1989
Tilmeldt: 19. sep 2009, 21:55
Favoritspiller: Maradona
Geografisk sted: Skørping

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af 9520AaB » 20. dec 2017, 12:50

Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er en Superliga, hvor man i princippet kan tabe alle kampe indtil de afgørende nedrykningskampe, spille de to afgørende 0-0 og vinde en straffesparksturnering, og så undgå direkte nedrykning forkert i mine øjne.
Du behøver ikke vinde en eneste kamp efter ordinær spilletid, og et andet hold rykker ned!!!
Det skriger til himlen, at det skal laves om.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Det bedste hold vinder IKKE altid, for så var AaB mester hver år!!!

Brugeravatar
Yankee
Allstar
Allstar
Indlæg: 7151
Tilmeldt: 6. jul 2005, 15:25

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Yankee » 20. dec 2017, 12:59

9520AaB skrev:Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er en Superliga, hvor man i princippet kan tabe alle kampe indtil de afgørende nedrykningskampe, spille de to afgørende 0-0 og vinde en straffesparksturnering, og så undgå direkte nedrykning forkert i mine øjne.
Du behøver ikke vinde en eneste kamp efter ordinær spilletid, og et andet hold rykker ned!!!
Det skriger til himlen, at det skal laves om.
Du kan også vinde VM og Champions League uden at vinde en kamp i ordinær spilletid.

9520AaB
Allstar
Allstar
Indlæg: 1989
Tilmeldt: 19. sep 2009, 21:55
Favoritspiller: Maradona
Geografisk sted: Skørping

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af 9520AaB » 20. dec 2017, 14:07

Yankee skrev:
9520AaB skrev:Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er en Superliga, hvor man i princippet kan tabe alle kampe indtil de afgørende nedrykningskampe, spille de to afgørende 0-0 og vinde en straffesparksturnering, og så undgå direkte nedrykning forkert i mine øjne.
Du behøver ikke vinde en eneste kamp efter ordinær spilletid, og et andet hold rykker ned!!!
Det skriger til himlen, at det skal laves om.
Du kan også vinde VM og Champions League uden at vinde en kamp i ordinær spilletid.
Men der taber du dog ikke så;-)
At undgå nedrykning kræver i mine øjne at man fortjener det, ikke lotteri.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Det bedste hold vinder IKKE altid, for så var AaB mester hver år!!!

Brugeravatar
doukas
Allstar
Allstar
Indlæg: 4409
Tilmeldt: 28. nov 2005, 15:30
Favoritspiller: Børsting
Geografisk sted: Hadsten, 9000 i hjertet.

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af doukas » 20. dec 2017, 15:22

Yankee skrev:
9520AaB skrev:Ligegyldigt hvordan man vender og drejer det, er en Superliga, hvor man i princippet kan tabe alle kampe indtil de afgørende nedrykningskampe, spille de to afgørende 0-0 og vinde en straffesparksturnering, og så undgå direkte nedrykning forkert i mine øjne.
Du behøver ikke vinde en eneste kamp efter ordinær spilletid, og et andet hold rykker ned!!!
Det skriger til himlen, at det skal laves om.
Du kan også vinde VM og Champions League uden at vinde en kamp i ordinær spilletid.
Det ene er en cup/slutrunde. Det andet er en liga/turnering.

I cup/slutrunde er der en større grad af tilfældighed. I en liga/turnering gælder det lange seje træk, hvor det kun i få tilfælde er sat helt på spidsen i den sidste kamp i forhold til mesterskab og nedrykning.

Hver form har sin charme. Ved at blande tingene alt for meget, bliver det hele lidt mere gråt.
MO d. 12-05-2014 "Ikke engang i nærheden af hvor jeg bor hvor Ajax, Anderlecht osv. spiller - ja ikke engang der er der hold som har spillet flottere end AaB har gjort i denne sæson. Det kan vi være stolte af i DK"

Brugeravatar
limey
Allstar
Allstar
Indlæg: 5164
Tilmeldt: 19. okt 2006, 11:59
Geografisk sted: Himmerland

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af limey » 21. dec 2017, 10:41

doukas skrev: Det ene er en cup/slutrunde. Det andet er en liga/turnering.

I cup/slutrunde er der en større grad af tilfældighed. I en liga/turnering gælder det lange seje træk, hvor det kun i få tilfælde er sat helt på spidsen i den sidste kamp i forhold til mesterskab og nedrykning.

Hver form har sin charme. Ved at blande tingene alt for meget, bliver det hele lidt mere gråt.
Præcis. Og det er netop min hovedanke, som også betyder, at jeg kun rigtigt følger AaB i pokalen efterhånden, og sjældent læser debatsiden længere, selvom det i mange år har været mit favorit tidsspilde.

Navnene Champions League og Europa League henviser til det indledende gruppespil, men de er bygget op på samme måder som VM og EM-slutrunder. Også her forekommer der ligegyldige kampe - eksempelvis når man allerede har vundet sit gruppespil efter 4 kampe, eller man ligger håbløst i bunden uden chance for en tredjeplads. Det kan formatet ikke ændre på - uagtet at hovedformatet har masse spænding indbygget. Men det har det traditionelle ligaformat sgu også, og det er bare så ulykkeligt at man piller ved en så ældgammel tradition, som har masser af charme, og gør fodbold til noget særligt ifht. håndbold, hockey, NFL og hvad ved jeg.

Er man mere til slutrundestrukturen er der masser af turneringer man kan følge. Fjerner man ligaformatet ligner alt hinanden - og ærligt talt er fodbold spændende nok i sig selv til, at man ikke behøver at presse ekstra "knald eller fald-kampe" ind i turneringen. Og selvom det er early days ifht. den nye struktur, synes jeg, det er tydeligt, at formatet rummer flere svagheder end styrker.

Brugeravatar
Jakobsen
Allstar
Allstar
Indlæg: 5106
Tilmeldt: 26. jul 2016, 18:40
Favoritspiller: Augu

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Jakobsen » 3. jan 2018, 10:04

Yankee skrev:
Buzz Killington skrev: Jeg skrev et meget langt indlæg til dig, men min browser crashede. Så slipper du for at læse den lange version. Den korte version:
- Mickey mouse liga ikke befordrende for tilskuertal.
- Rivalisering og klub/modstanderforhold tager tid at udvikle. I.e. ikke noget man kan se resultatet af på to år.
- Gider næsten ikke se div-bold. Har intet forhold til de klubber da jeg altid (7-9-13) har fulgt AaB i superligaen, selvom jeg får mindre og mindre lyst. Jeg har et forhold til superligaklubberne, ikke divisionsklubberne, hvorfor jeg kun gider tænde for nedrykkede traditionelle superligaklubber (EFB, Viborg, AGF)
- Sportsligt niveau en nogenlunde relativ størrelse. Det vigtigste er at superligaen er en fair geografisk repræsentativ konkurrence om at være den bedste i landet. Med mindre man tror man kan tiltrække udlandske fans, eller konkurrere med PL og La Liga, så er niveauet alligevel så langt væk at vi ikke kan være med.
- Jeg har glemt en masse.
Jeg kan sagtens følge dine argumenter, men jeg synes flere af dem er overhalet af virkeligheden.

Superligaen HAR allerede en meget, meget stærk geografisk dækning. Det er meget få områder på Danmarkskortet, der ikke har et Superligahold. Og hullerne på Danmarkskortet bliver kun udfyldt når der er projekter med stærk kommunal eller privat støtte - altså meget kommercielle projekter. Det er ikke fodboldgale byer som Vejle eller Næstved, der rykker op, men byer med begrænset fodboldtradition som Slagelse, Helsingør, Farum m.v.

Hvis du kunne håndplukke 2-3 expansion teams som man gør i amerikansk sport, så kunne det være for fedt at få Vejle, Næstved og en ægte københavnerklub mere op. Det er de steder, hvor der er potentiale for at tiltrække +5.000 og hvor der vil være enorm opbakning fra dag 1. Problemet er bare at det lige så vel kunne blive Thisted, Vendsyssel, Roskilde, Køge, Helsingør eller Fredericia - dvs. endnu flere klubber, der ryger ned omkring 1.000 tilskuere hvis ikke musikken lige spiller og projekter, der er baseret på store private eller kommunale engangs-investeringer.

Efter din tankegang må det have været fantastisk at have FC Vestsjælland oppe i de to sæsoner. Men var det virkelig gavnligt for dansk fodbold at de stjal sponsorer og spillere fra mere bæredygtige projekter i f.eks. Næstved?
Ang. din pointe med det lige så godt kan være de kedelige klubber som de interessante der løber med resultaterne er det så ikke blevet et generelt strukturelt problem i dansk fodbold, at vi har en for stor midte? Selvfølgelig har klubber som OB, EfB, AGF og selv ikke patent på top 6, men de her klubber bør gøre det bedre markant bedre end Silkeborg, Horsens, SønderjyskE, Ranmders, Lyngby, Viborg osv. ligesom at disse klubber bør være et stykke foran klubber som Hobro og Helsingør. Jeg undrer mig over, hvad det er der gør, at det er blevet så jøvnbyrdigt og at en stor klub som AaB f.eks. ikke kan køre med et markant større budget end bunden og det man kan kalde bunden af midten. Jeg tror, at en "bredere top" netop er det ville skabe mere interesse. Bare se i Premier League, hvor de har seks store hold der vinder hele tiden og så en livlig nedrykningskamp for resten. Det er da meget mere interessant end den her liga, hvor næsten alle er middelmådige.
Tak til Lynge, PEA og Kent for hvad de skabte
Fuck jer til Bælum, IAO, Gaarde og øvrige inkompetente!

All Cops Are Heroes!

frederikshavneren
Allstar
Allstar
Indlæg: 6047
Tilmeldt: 12. jan 2011, 15:12
Favoritspiller: messi

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af frederikshavneren » 3. jan 2018, 13:51

OB har sagt farvel til Izunna og Frederik Tingager og ser umiddelbart lidt svækket ud, fynboerne er dog ét af ligaens bedst spillende hold og bliver klart en hård konkurrent til en plads i slutspillet

Brugeravatar
Jakobsen
Allstar
Allstar
Indlæg: 5106
Tilmeldt: 26. jul 2016, 18:40
Favoritspiller: Augu

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Jakobsen » 3. jan 2018, 14:47

frederikshavneren skrev:OB har sagt farvel til Izunna og Frederik Tingager og ser umiddelbart lidt svækket ud, fynboerne er dog ét af ligaens bedst spillende hold og bliver klart en hård konkurrent til en plads i slutspillet
Arh spis lige brød til. OB er et svingende midterhold nøjagtig som os selv og selvom de på papiret har lidt flere profiler er det ikke noget at falde på halen over. Om det bliver os selv eller gutterne fra Old Boys holdet er vel 50-50.
Tak til Lynge, PEA og Kent for hvad de skabte
Fuck jer til Bælum, IAO, Gaarde og øvrige inkompetente!

All Cops Are Heroes!

FlæskeFrank
Allstar
Allstar
Indlæg: 6377
Tilmeldt: 11. jul 2005, 20:06
Geografisk sted: Middelfart

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af FlæskeFrank » 3. jan 2018, 22:45

Her i transfervinduets meget tidlige åbning er der sket følgende blandt nr. 4-8 i Superligaen:

Hobro: IND: Frans Dhia Putros
Horsens: UD: Mads Døhr Thycosen, Bubacarr Sanneh. IND: Mads Juel
FCK: IND: Keita. UD: Verbic, Høgli
AaB: UD: Jakub Sylvestr, Tamati Williams
OB: UD: Tingager, Izunna

Der er to point mellem de fem hold, så der skal ikke meget til at vende om på rækkefølgen.

Der er også skiftet nogle marginalspillere. Men det er nok de klubbers transfervindue, som vi mest skal skele til.
- FlæskeFrank

oswald
2. div
2. div
Indlæg: 155
Tilmeldt: 14. jul 2007, 18:58

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af oswald » 9. jan 2018, 09:23

Så lukker Hellerup Finans. Hvad mon det kommer til at betyde for Lyngby?

https://jyllands-posten.dk/#ia10183967;finans

jonas386
Allstar
Allstar
Indlæg: 10593
Tilmeldt: 1. jun 2009, 16:00
Favoritspiller: Ingen

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af jonas386 » 26. jan 2018, 15:18

Gravgaard og ham den "nye" træner fyret i Randers. Virker som et fornuftigt valg af Randers, men jeg er ikke sikker på jeg helt forstår timingen.
http://www.youtube.com/watch?v=bx1wypIgVrE

Altid for AaB, Altid for Aalborg, Nordjylland det er mit hjem.

birk
Allstar
Allstar
Indlæg: 2453
Tilmeldt: 6. jul 2005, 11:52

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af birk » 26. jan 2018, 15:44

Gravgaard gik vel selv ?

Brugeravatar
Pastorius
Allstar
Allstar
Indlæg: 13819
Tilmeldt: 7. jul 2005, 00:20
Geografisk sted: Sorø
Kontakt:

Re: Superligaen 2017/2018

Indlæg af Pastorius » 26. jan 2018, 16:31

birk skrev:Gravgaard gik vel selv ?
Det er vel kun formelt. Bestyrelsen fyrer træneren, der er ansat af sportsdirektøren, men uden at han er taget med på råd.

Hvis man bliver siddende i den situation...
Med venlig Hilsen
--
Robert

Besvar